The Organic Pharmacy sausasis vanilės aliejus ''Sweet Vanilla Dry Oil"

lapkričio 02, 2017


Sveikos merginos, šiandien nusprendžiau su jumis apžvelgti The Organic Pharmacy sausą vanilės aliejų "Sweet Vanilla Dry Oil". Galiu iš karto pasakyti, kad tikrai likau sužavėta. Šis aliejukas yra iš BIOVAISTINE.LT , galiu juos drąsiai pagirti, vien produkto pristatymas yra gražus, ne taip kaip kitose parduotuvėse yra tiesiog "įmetama" į paprastas dėžutes ir baigta. O dabar pereikime prie pačio produkto:


Pradėsiu nuo to, kad šį aliejuką galima naudoti kūnui, plaukams ir veidui. Tikrai gana neįprasta, nes dauguma galima naudoti tik kūnui, tik veidui ar tik plaukams. Yra nelipnus, kaip aliejus palyginus greitai įsigeria, pagerina, apsaugo veido ir kūno odą, taip pat padrėkina ir jo kvapas yra NEŽEMIŠKAS. Savo sudėtyje turi net 7 augalų kokteilį, kuris pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. Kai iš vakaro įmasažavau aliejų į veido ir kūno odą ryte atsikėlusi likau nustebinta, oda tapo minkštutė, jautėsi kad yra gerai padrėkinta. Taip pat išbandžiau ir ant plaukų, bet tepiau tik plaukų galiukus ir plaukai labai gražiai žvilgėjo.

Naudojimo būdai:
  • Kūnui: purkšti tiesiai ant šlapios arba sausos odos ir švelniai pamasažuoti.
  • Veidui: mažą kiekį aliejaus užpurškite ant rankų ir švelniai masažuokite veidą plačiais judesiais. Arba sumaišykite su savo mėgstamu veido kremu, kad suteiktumėte odai daugiau drėgmės.
  • Plaukams: po plaukų formavimo, purškite ant rankų ir švelniais judesiais perbraukite per plaukus iki pat jų galiukų.

100% rekomenduoju kiekvienai išbandyti šį aliejuką, nes tikrai vertas dėmesio ir kiekvieno cento kiek jis kainuoja!

Šį nuostabų sausą aliejų galite įsigyti ČIA






Post Comment
Rašyti komentarą